Qui som

Més de 20 anys d’experiència 

Reif2 som una empresa dedicada al muntatge, manteniment i reparació d’instal·lacions de gas, fontaneria, electricitat i tota mena d’aparells relacionats i sistemes auxiliars, com calderes, calefacció, aire condicionat o plaques solars, a més d’oferir serveis d’obra i pintura.

Reif2 és una història d’èxit, una empresa en evolució i creixement constants gràcies a la confiança que els nostres clients han dipositat en la nostra voluntat de servei i en la professionalitat dels nostres operaris.

El nostre projecte va començar de la mà de Josep Carbonell, qui l’any 2000 es va establir com a instal·lador autònom de sistemes de gas, fontaneria i electricitat. El seu tarannà i l’excel·lència dels seus treballs van propiciar un creixement de la clientela i la necessitat de fer un pas endavant. Així va néixer l’any 2015 la firma Reif2 Services, una iniciativa empresarial conjunta del mateix Josep Carbonell i de la seva germana Pilar Carbonell per poder comptar amb una plantilla més nombrosa i especialitzada.

La nostra expansió va continuar l’any 2017 amb l’obertura de la nostra seu actual al carrer Salmerón 20 de Lleida, on disposem d’una estructura organitzativa  pensada per poder afrontar qualsevol projecte i d’uns professionals altament qualificats en cadascun dels serveis que oferim i coneixedors de les darreres tecnologies existents al mercat.

Què oferim

Reif2 som una firma puntera en el mercat dels instal·ladors de gas, fontaneria i electricitat, com ho avala el reconeixement de centenars de clients que ens han confiat els seus projectes i reformes en els darrers anys. Uns treballs en els que hem demostrat la nostra dilatada experiència i els coneixements dels nostres tècnics per aportar les solucions més adients a cada necessitat.

Amb la nostra actual seu a la ciutat de Lleida, cobrim qualsevol punt de la província i entre els nostres clients hi ha tant particulars com petites i grans empreses.

A Reif2 fem reformes en general i treballs relacionats amb:

ELECTRICITAT

INSTAL·LACIONS DE GAS

CALDERES

AIRE CONDICIONAT

CALEFACCIÓ

FONTANERIA

REFORMES INTEGRALS

PALETERIA

PINTURA

REPARACIONS MANTENIMENT

SERVEI DE MANETES

Qué ens diferencia

Oferim un tracte personalitzat a cada client.

La nostra idiosincràsia va més enllà de la necessària precisió tècnica i de la qualitat dels treballs. Obsessionats amb satisfer les expectatives que ens plantegen els clients, assumim cadascun dels encàrrecs com si fos el nostre propi projecte.

Per això oferim un tracte personalitzat a cada client i l’assessorem i acompanyem en la tria de les opcions tècniques més viables en cada cas, a més de preocupar-nos per ajustar les propostes a les possibilitats pressupostàries sense caure en despeses innecessàries.

Aquesta identificació de Rief2 amb cada treball que hem de dur a terme ha portat molt clients a confiar-nos també la supervisió i manteniment de les instal·lacions que nosaltres haviem executat. Una mostra de la fidelització que hem aconseguit al llarg dels anys amb la qualitat dels nostres treballs i la nostra proposta de servei.

coneguins-2

Qui ens avala?

Reif2 compta amb la certificació del Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya que ens acredita com a empresa especialitzada en instal·lacions elèctriques de baixa tensió i en instal·lacions tèrmiques en edificis, tant en calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) com en climatització. A més, ens habilita per a l’execució, posada en marxa, manteniment i reparació d’instal·lacions de gas domèstiques, col·lectives, comercials i industrials, així com dels aparells conductors.

Aquesta autorització ens permet donar l’alta dels serveis de gas i lliurar als clients els corresponents certificats d’instal·lació, coneguts popularment com a butlletins de gas, electricitat i aigua.

La nostra empresa disposa també del certificat de la Subdirecció General de Seguretat Industrial de la Generitat de Catalunya que garanteix la qualificació dels nostres professionals per a la instal·lació, mateniment, revisió i manipulació de sistemes frigorífics de refrigerants fluorats.

I ens avala també la satisfacció de tots aquells clients que tornen a recórrer a la nostra empresa cada cop que pecisen un servei d’instal·lació o una reforma a càrrec d’especialistes qualificats.

CERTIFICAT
INSTAL. DE BAIXA TENSIÓ

CERTIFICAT
CALEFACCIÓ I ACS I CLIMATITZACIÓ

CERTIFICAT
GASOS FLUORATS

EMPRESA COL·LABORADORA

logo-reif2

Reif2

Reif2 som una empresa capdavantera en el mercat dels instal·ladors de gas, lampisteria i electricitat, com ho avala el reconeixement dels centenars de clients que ens han confiat els seus projectes i reformes en els últims anys.

EMPRESA COL·LABORADORA